Zelfs Jan Modaal geilt op crypto

Ondanks de weerstand vanuit de reguliere financiële markt wordt de Bitcoin door een steeds breder publiek geaccepteerd. Waar in het begin alleen nog de trendsetters en de reguliere internetverslaafden in deze cryptomunt hadden geÏnvesteerd, zijn het nu bijvoorbeeld zakenlieden, studenten en gepensioneerden die de waarde van de Bitcoin in hun voordeel laten werken. Op YouTube kwam ik een leuk Engelstalig videootje tegen waarmee de brede publiekelijke belangstelling voor de Bitcoin wordt toegelicht. Maar natuurlijk geven wij jou hieronder ook een korte Nederlandstalige beschrijving van de bonte verzameling Bitcoin speculanten.

Het Moederskindje

Geheel verborgen in zijn kamer maakt hij gebruik van moeders creditcard om te speculeren met de Bitcoin. ‘Is dat niet onverantwoordelijk?’, hoor ik je nu denken. Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Moeders denkt namelijk dat zoonlief alleen maar computerspelletjes koopt met haar creditcard!

De hoopvolle Hippie

Het feit dat onze hoopvolle Hippie niet op een baantje zit te wachten om een paar losse centen te verdienen, is eigenlijk een stereotype beeld. Echter is deze hoopvolle Hippie ook nog eens een slimme Hippie en heeft hij zijn laatste spaarcenten in de Bitcoin gestoken. Nu hoeft hij alleen maar in een relaxte houding te wachten voordat hij de vruchten van zijn investering kan plukken. Voor hem het ‘Perfecte plan’ dus!

De Paniekeling

Onze typische paniekeling beleeft werkelijk emotionele pieken en dalen nadat hij in de Bitcoin heeft geïnvesteerd. Als de Bitcoin al 10 Eurocent aan waarde verliest wil hij alweer al zijn Bitcoins verkopen. Echter als de Bitcoin 10 Eurocent aan waarde wint, droomt hij ineens van zijn nieuwe Ferrari. Gevolgd door wederom een paniekaanval omdat die auto zo hard kan rijden!

De Hamsteraar

Onze Hamsteraar heeft alleen maar de neiging om zoveel mogelijk Bitcoins te verzamelen. Speculeren doen we niet, want morgen is deze digitale munt veel meer waard! Je brengt hem echt niet op andere gedachten want hij weet waar hij het over heeft, hij is namelijk een ‘early adopter’!

De Hipster

De Hipster, die volslagen zorgeloos door het leven wandelt en zijn QR-code van zijn Bitcoin account overal rondstrooit, is van mening dat het papieren geld volledig achterhaald is. Hij maakt volop gebruikt van de mogelijkheden van zijn iPhone X, waarmee hij speculeert met de Bitcoin. Hij verdient genoeg om de wekelijkse boodschappen te doen en houdt zelfs wat over. Zijn volgende tattoo is een mooie grote adelaar op zijn rug!

De ‘betrouwbare’ Zakenman

Zijn heilige geloof in de Bitcoin weet hij door zijn charme over te brengen op zijn klanten. Hij weet zeker dat de Bitcoin op korte termijn mainstream wordt en dat het speculeren met Bitcoins voor het grote publiek bereikbaar zal worden. Je kan hem echt al jouw Bitcoins toevertrouwen want hij weet hoe de markt en zijn eigen bankrekening werkt!

De Bitcoin liefhebber

Deze chronische positivo is er werkelijk van overtuigd dat de Bitcoin de toekomst zal overheersen. Hij maakt afspraken met talloze politici om het principe van de Bitcoin aan hen uit te leggen. Zijn informanten, die op de Amsterdamse effectenbeurs werken, bevestigen zijn heilige geloof in deze cryptomunt elke keer als hij hen spreekt. Natuurlijk doet hij ook aan liefdadigheid om mensen te helpen, zodat de Bitcoin ook bij hen een geliefde cryptomunt wordt.

De Bitcoin is nu werkelijk mainstream!

Hoe of wie er nu in de Bitcoin investeert, één ding is zeker: De Bitcoin is nu echt van ons allemaal en biedt een zeer breed publiek de mogelijkheid om financiële transacties snel en eenvoudig uit te voeren. Eigenlijk kan je al stellen dat de Bitcoin ‘mainstream’ is geworden. Het feit dat deze cryptomunt in 2017 zoveel aan waarde heeft gewonnen is te danken aan het feit dat deze door praktisch iedereen bereikbaar is geworden. De Bitcoin stond op 1 januari 2017 op € 912,16 en bereikte op 31 december 2017 de waarde van € 11.054,15. Half december 2017 bereikte de Bitcoin zelfs de topwaarde van € 16.618,52! Dus je kan gewoon stellen dat naast de financiële wereld de Bitcoin nu werkelijk ontdekt is door het moederskindje, de hoopvolle hippie, de paniekeling, de hamsteraar, de hipster, de ‘betrouwbare’ zakenman, de liefhebber en talloze anderen.

Samen zijn zij verantwoordelijk voor het feit dat de Bitcoin in 2017 ruim 1.200 procent in waarde is gestegen. Natuurlijk moeten we ook toegeven dat de Bitcoin sinds december 2017 weer aan waarde heeft moeten inboeten. Maar gelukkig zien we de laatste dagen een herstel in de koers optreden en wint de Bitcoin weer aan waarde. Dus misschien wordt het voor jou ook de hoogste tijd dat je een begin maakt met het aankopen van Bitcoins! We zijn benieuwd hoe jij erover denkt. Wil je investeren in de Bitcoin of wacht je liever nog even? Laat het ons weten!

Engelstalig Videootje

Bron:
VerifiedCryptoNews.com

Leave a comment